Володимир Зеленський вилітає до України після 3 днів курорту в Туреччині (фото)

11:55, 29.04.2019
Володимир Зеленський вилітає до України після 3 днів курорту в Туреччині (фото)

Зеленський вилетів з Туреччини до Україну регулярним рейсом авіакомпанії Turkish Airlines (фото: aa.com.tr)

Переможець виборів президента Володимир Зеленський повертається до України після триденного відпочинку в Бодрумі в Туреччині.
 
Про це повідомляє місцеве агентство Anadolu Agency.
 
Як зазначається, Зеленський з сім'єю покинули п'ятизірковий готель в кварталі Гюверджинлік в понеділок вранці. 
 
В аеропорту Milas-Bodrum біля VIP-терміналу його проводжали губернатор Мугла Есенгуль Джівелек і глава виконавчої влади району Мілас Ерен Араслан.
 
 
Зеленський вилетів з Туреччини до Україну регулярним рейсом авіакомпанії Turkish Airlines.
 
 
 
Зауважимо, Володимир Зеленський після виборів не говорив з українцями близько трьох діб. Зокрема, резонансний указ Володимира Путіна про спрощене отримання паспортів Росії жителями окупованих територій Луганської та Донецької областей України, коментував не особисто Зеленський, а його команда.
 
26 квітня Володимир Зеленський повідомив у Фейсбуку, що летить до Туреччини з дітьми. "Домовлялись бути відкритими. Так ось. Вилітаємо до Туреччини. Відвожу дітей на щорічний фестиваль "Весело", написав він.
 
27 квітня Володимир Зеленський таки відповів Путіну на провокацію паспортами. За його словами, Росії не варто говорити з Україною мовою загроз, військового та економічного тиску та розраховувати, що багато українців захочуть отримати російський паспорт і стати "новою нафтою" для влади Росії.