Після скандалу з Євробаченням дует ANNA MARIA поїде на «Нову хвилю» в Росію

14:03, 26.04.2019
Після скандалу з Євробаченням дует ANNA MARIA поїде на «Нову хвилю» в Росію

Дует ANNA MARIA, який під час нацвідбору на Євробачення 2019 викликав скандал своєю позицією щодо анексії Криму, візьме участь у конкурсі молодих виконавців "Нова хвиля".

 

Відбір учасників на "Нову хвилю" проводили в Москві, а сам конкурс, який раніше проходив у Юрмалі, з 2015 року організовується в російському місті Сочі, пише УНІАН

 

Учасниці дуету розповіли, що після "Євробачення" почали подавати заявки на міжнародні конкурси, де могли б "представляти Україну".

 

"Ми їдемо не на російський конкурс, а на міжнародний! Ми їдемо показувати красу української музики й голосу до всіх, хто готовий сприймати та слухати", - зазначили "КП" в ANNA MARIA.

 

Як повідомляла УМ, фіналістки Національного відбору на Євробачення-2019 Анна та Марія Опанасюк в ефірі кримськотатарського телеканалу ATR не змогли відповісти на запитання, чий Крим.

 

Під час фіналу національного відбору на Євробачення ANNA MARIA майже ніхто не аплодував у залі.  Анна та Марія Опанасюк зізналися, що їм образливо, що більше обговорюють не стільки їх, скільки їхніх батьків. Ті мешкають в анексованому Криму і підтримують окупантів.

 

"Ми українські співачки, ми народилися в Криму. Ми не порушували українських законів, ми не давали концертів в Росії. Ми любимо Україну", - промовили дівчата зі сльозами на очах. 

 

У цю ж мить розплакалася член журі Джамала. "Як ви можете казати в інтерв'ю, що "Крим – наша батьківщина?". Ви маєте казати, що Крим анексовано, що Крим окуповано, що в нас йде війна. Вам треба це визнати",  - заявила Джамала.