Геращенко: «Ми готові до роботи в опозиції»

22:58, 21.04.2019
Геращенко: «Ми готові до роботи в опозиції»

(УНІАН)

Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко заявила, що вона з командою Петра Порошенка готова до роботи в опозиції. 

 

Про це вона написала у Фейсбук.

 

"Коли аплодує весь зал і деякі журналісти плачуть. Це невимовно круто. Президент Порошенко - програв вибори, але виборов дещо дуже важливе.Повагу. Гідність, європейські принципи мирноі передачі влади - речі , нереалістичні для 90% українського політикуму", - написала Геращенко. 

 

"Ми були найсильнішою опозицією в 2002-2004 , 2010-2014, й змінювали країну. Сьогодні знову готові до роботи в опозиції", - підкреслила вона.

 

 

Також вона прокоментувала виборчу кампанію. 

 

"Сподіваюся, всі пам‘ятають страшилки , що всі ці місяці гуляли парламентом і фейсбуком , на ток шоу і від експертів - про відтермінування виборів, про воєнний стан для їх скасування,про адмінресурс і підкуп, про "зняття" опонента з виборів через провокацію якогось приватного адвоката. Фейк - ньюс, які і формували фон кампанії", - наголосила Геращенко.

 

Як відомо, в Україні пройшов другий тур виборів. 
 
Петро Порошенко проголосував у ІІ турі виборів та закликав українців голосувати з розумом, щоб зберегти країну і національну стратегію.
 
Його опонент Володимир Зеленський проголосував, сказавши: має відчуття, що все буде добре.
 
А другий президент України Леонід Кучма проголосував зі словами, що йому шкода мабутнього президента.
 
 
Станом на 18.00 за кандидата у президенти Володимира Зеленського проголосували – 73,2%, за чинного главу держави Петра Порошенка – 25,3% виборців.