«Миротворець» видалив зі своєї бази Олену Зеленську

16:03, 21.04.2019
«Миротворець» видалив зі своєї бази Олену Зеленську

Олена Зеленська (фото: facebook.com)

Сайт "Миротворець" видалив дані на дружину кандидата в президенти, шоумена Володимира Зеленського Олену Зеленську, яку туди внесли напередодні.
 
Як відомо, до бази "Миротворця" Олена Зеленська потрапила через перепост російського пропагандистського ресурсу LifeNews від 2014 року із пропозицією передати інформацію про українські війська за винагороду.
 
 
"Інформатор бойовиків НВФ. Після того, як інформація про пособництво поширилася 20.04.2019, сторінку видалила", - йшлося на сайті "Миротворця".
 

Перед цим користувачі Facebook обурювалися з приводу перепосту Зеленською в 2014 році публікації російського пропагандистського ресурсу LifeNews.

 

"Надсилайте відео переміщення українських військ. Гонорар 15 000 рублів", - йшлося в пості, до якого дружина нинішнього кандидата в президенти не додавала власного коментаря.

 

Пізніше того ж дня Олена Зеленська написала у Фейсбуку, що вона "не знала усіх технічних особливостей Facebook". "Не підозрювала, що робити перепост з обуренням діями російських пропагандистів не можна. Тому що ФБ може не показати підводку, а саме посилання - залишити", - написала вона зокрема.