Леонід Кучма проголосував зі словами, що йому шкода майбутнього президента України

14:01, 21.04.2019
Леонід Кучма проголосував зі словами, що йому шкода майбутнього президента України

Леонід Кучма з дружиною на виборчій дільниці (фото: Дарка Олефір, facebook.com)

Другий президент України Леонід Кучма проголосував у другому турі президентських виборів, повідомила його прес-секретар Дарка Оліфер.
 
На дільницю Кучма, як і зазвичай, прийшов зі своєю дружиною Людмилою. 
 
Майбутньому президентові Леонід Кучма побажав бути чесним щодо наданих людям обіцянок.
 
"Менше обіцяти і більше робити. Ми з вами бачили сьогодні - те, що обіцяли колись під час виборчої кампанії і з чим через п'ять років прийшли, який результат отримали. Тому головне - бути чесним і порядним перед своїм народом. Бути чесним і порядним перед людьми - це головне для того, щоб за ним пішли люди", - сказав колишній президент. 
 

За словами Кучми, йому трохи шкода майбутнього президента через те, "що йому дістанеться із завтрашнього дня, після інавгурації".
 
"Війна, якій не видно кінця, розділена Україна, економіка на грані дефолту, - не буду перераховувати все, які проблеми ще існують, бо під час виборчої кампанії вони були всім добре відомі", - сказав Леонід Кучма.
 
Як повідомляла "УМ", Петро Порошенко проголосував у ІІ турі виборів та закликав українців голосувати з розумом, щоб зберегти країну і національну стратегію.
 
А Володимир Зеленський проголосував, сказавши: має відчуття, що все буде добре. При цьому Зеленський порушив таємницю голосування.
 
Як відомо, сьогодні в Україні проходить другий тур виборів. Виборчі дільниці починають роботу о 8.00 і закриваються о 20-й годині. Одна виборча дільниця не відкрилася в ІІ турі виборів - на території Донецької області, підконтрольній уряду - в селі Лебединське Волноваського району.
 
Станом на 11-ту годину ранку на виборах президента в ІІ турі проголосували 18,05 % виборців по Україні.