Зеленський у новому відео до Порошенка назвав його «шоуменом»

13:14, 15.04.2019
Зеленський у новому відео до Порошенка назвав його «шоуменом»

Володимир Зеленський звертається до чинного президента лише через відеоролики (кадр відео)

Шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський знов через відеоролик звернувся до свого опонента на виборах і чинного глави держави Петра Порошенка.
 
Він зокрема назвав президента "шоуменом" через його прагнення провести дебати і назустріч висунув вимоги посадити вбивць Катерини Гандзюк, звільнити українських моряків з полону Росії і припинити "бігати по каналах".
 
Відеоролик з вимогами Володимир Зеленський опублікував у своєму Facebook.
 
"Хочу звернутися до людини, яка займає дуже серйозний пост, пост президента України. Пане Порошенко, я дуже хочу, щоб ви від "я почув", перейшли до "я зроблю"", - заявив Зеленський.
 

 
Він також указав Порошенку, що це "його справи", "бо шоумен може стати президентом, а президент, що став шоуменом - це перебор".
 
Зеленський додав, що "дебати 19-го, а справи щодня".
 
Також кандидат у президенти закинув Порошенку, що той "бігає по каналах", "здає аналізи всім" та "кричить на стадіоні", при тому, що сам був ініцатором здачі аналізів та дебатів на стадіоні.
 
Нагадаємо, напередодні Петро Порошенко, як і обіцяв, приїхав на НСК "Олімпійський", аби провести дебати з кандидатом у президенти України Володимиром Зеленським. Проте Зеленський на стадіон не прибув. Після дебатів, що не відбулися, Петро Порошенко запросив людей, які прийшли під стіни НСК, всередину на трибуни стадіону. Там вони разом заспівали гімн України.
 
Президент Порошенко також називає вибори без дебатів купівлею "кота в мішку", адже досі невідомо, що конкретно збирається робити на посаді президента Володимир Зеленський.
 
Також Порошенко заявив, що хоче почути від Зеленського, чому його підтримують деякі російські політики, а також українські, що втекли до Росії.