Віктор Медведчук не проти дебатів з будь-ким, але не від Порошенка

16:04, 02.04.2019
Віктор Медведчук не проти дебатів з будь-ким, але не від Порошенка

Медведчук каже, що не підтримуватиме жодного з кандидатів у другому турі виборів президента (кадр відео)

Глава політради проросійської "Опозиційної платформи - За життя" і кум президента Росії Путіна Віктор Медведчук заявляє, що готовий дебатувати з будь-ким, але не буде представляти сторону кандидата в президенти Петра Порошенка.
 
Про це він сказав в ефірі телеканалу "112.Україна", коментуючи заяву радника кандидата в президенти Володимира Зеленського Руслана Рябошапки про те, що якщо Зеленський "маріонетка Коломойського", то дебати можливо краще провести між Коломойським і Медведчуком.
 
За його словами, він віддає данину "розумникам з команди Зеленського" і якщо говорити серйозно, то готовий дебатувати з будь-ким.
 
"Те, що запропонував радник Зеленського... Я не знаю, наскільки Зеленський представляє Коломойського, але я не можу представляти Порошенка, тому що багато років виступав проти нього і підтримував іншого кандидата на виборах", - заявив Медведчук.
 
Він зазначив, що ні він, ні політсила "Опозиційної платформи" не підтримуватиме жодного з кандидатів у другому турі виборів президента.
 
Медведчук додав, що можливо скоро в Україні почнеться новий сезон "95 кварталу" і тоді "подивимося, хто над ким буде сміятися".
 
Як повідомляла "УМ", за даними екзит-полів Володимир Зеленський у першому турі виборів президента України набирає 30,4% голосів. Друге місце посідає Петро Порошенко, він отримав 17,8% виборців. На третьому місці Юлія Тимошенко - 14,2%.
 
Нагадаємо, після оголошення результатів екзит-полів президент Петро Порошенко оголосив тотальну мобілізацію патріотів. Він заявив, що починає боротьбу з Москвою і проти "маріонетки Коломойського" Володимира Зеленського.
 
У свою чергу Зеленський відповів Порошенку "маріонеткою Свинарчука".