Меджліс кримськотатарського народу підтримав президента Порошенка

07:19, 11.03.2019
Меджліс кримськотатарського народу підтримав президента Порошенка

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров

Меджліс кримськотатарського народу закликав громадян України підтримати кандидатуру чинного президента Петра Порошенка на виборах 31 березня.

Про це йдеться у рішенні Меджлісу кримськотатарського народу «Про вибори Президента України 31 березня 2019 року».

Відповідний документ оприлюднив голова Меджлісу Рефат Чубаров на сторінці у Facebook.

Меджліст також закликав кримчан брати участь у виборах на виборчих дільницях, розташованих на материковій частині країни.



 

У рішенні Меджлісу кримськотатарського народу «Про вибори Президента України 31 березня 2019 року» повідомляється, що результати виборів «матимуть надзвичайно важливе значення для відновлення суверенітету і територіальної цілісності незалежної України в межах її міжнародно визнаних кордонів, які включають Крим і Севастополь».

 

Як повідомляла УМ, в бюлетенях для голосування в день виборів будуть прізвіща 39 кандидатів. Адже п'ятеро кандидатів знялися свої кандидатури. Першим був Андрій Садовий - знався на користь Анатолія Гриценка. На його ж користь знялися лідер партії "Сила людей" Дмитро Гнап та висуванець пратії "Народний контроль" Дмитро Добродомов.

Балотуватися також відмовився народний депутат Євген Мураєв - передав своїх виборців лідеру "Опозиційного блоку" Олександру Вілкулу.

П'ятий кандидат, який відкликав свою кандидатуру: полковник ЗСУ Сергій Кривонос. Він знявся на користь Петра Порошенка.