Погорільцям в Ірпені зібрали 40 тисяч доларів на нове житло (відео)

11:39, 08.03.2019
Погорільцям в Ірпені зібрали 40 тисяч доларів на нове житло (відео)

Роман Бандура з дітьми (кадр відео)

Для родини з трьома дітьми з міста Ірпінь Київської області, яка через пожежу втратила житло і майно, за три доби зібрали 40 тисяч доларів, необхідні для купівлі нової домівки.
 
Про це повідомив сам погорілець Роман Бандура.
 
"За три доби здійснилося просто неймовірне диво, ми змогли зібрати реально всю суму, враховуючи наші заощадження. Вже вся сума передана для купівлі та оформлення нових документів", - сказав він у відеоролику, який виклав у Фейсбуку.
 
За його словами, гроші продовжують надходити, і сума, що буде зібрана з надлишком, родина хоче передати іншим людям, які цього потребують.
 

Відомо, що збір коштів на нове житло для погорільців ініціювали друзі родини. 
 
"У моїх друзів (молодої сім'ї з 3 малими дітьми), які мешкають в Ірпені, вчора згоріло житло - полум'я перекинулося із стоявших по сусідству сараїв, які найбільш імовірно підпалили навмисно чи ненавмисно. Згоріло все - і житло, і скромні нажитки сім'ї. Відновлювати там немає що, та й більше немає за що, так як все згоріло", - написав 4 березня Dan Andreyko у Фейсбуку.
 
Він розповів, що сім'ї запропонували з великою знижкою придбати частину будинку з готовим ремонтом. 
 
"Нове житло складається з чотирьох кімнат, є документи і невелика ділянка землі. Вартість - 40 тисяч доларів. Власники готові продати в розстрочку на півроку з першим внеском 20 тисяч доларів. Це оптимальний вихід і хороший шанс багатодітній родині мати дах над головою", - повідомив друг родини.
 
Він закликав всіх небайдужих залучитися до збору коштів, на що відгукнулася велика кількість людей.
 
Таким чином за три доби всю необхідну суму було зібрано.