Кривому Розі спіймали грабіжників, які винесли із ювелірки 1,5 кілограма золота (відео)

13:55, 25.01.2019
Кривому Розі спіймали грабіжників, які винесли із ювелірки 1,5 кілограма золота (відео)

Викрадені золоті прикраси (фото: Національна поліція)

У Кривому Розі спіймали 6 громадян Азербайджану, яких підозрюють у пограбуванні ювелірного магазину.

Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області.

«Сьогодні співробітники Департаменту карного розшуку Національної поліції України спільно з поліцейськими ГУНП в Харківській області в ході відпрацювання регіону затримали шістьох громадян Азербайджану, які підозрюються у скоєнні збройного нападу на ювелірний магазин, що мав місце 19 січня у Кривому Розі. Вилучено більше 1,5 кг ювелірних прикрас», – повідомив перший заступник глави Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

Під час обшуків знайшли пістолет.



Пограбування магазину відбулося 19 січня. Як це відбувалося, зафіксувала камера спостереження.



У поліції додають, що це не перший злочин, вчинений бандитами.

Влітку минулого року у Золочівському районі Харківщини підозрювані вчинили розбійний напад на родину фермера. Посеред ночі озброєні злодії увірвалися до помешкання пенсіонера, побили, та під тортурами змусили віддати усі грошові заощадження.

Під час документування злочинної діяльності вказаних осіб харківські оперативники з’ясували, що чоловіки восени минулого року скоїли аналогічний зухвалий розбій на фермера у Валківському районі, а 19 січня - озброєний напад на ювелірний магазин у Кривому Розі.

"Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо затримання групи даних осіб в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, оголошення їм про підозру у вчиненні злочинів та обрання міри запобіжного заходу. Зловмисникам загрожує тюремне ув’язнення строк до 12 років із конфіскацією майна", - додають у поліції.

Нагадаємо, у Києві напали на журналістів, які знімали сюжет про незаконний видобуток піску