Рамзан Кадиров пригрозив Бориславу Березі за «шльондру Скабєєву»

13:14, 25.01.2019
Рамзан Кадиров пригрозив Бориславу Березі за «шльондру Скабєєву»

Ольга Скабєєва в ПАРЄ провокувала українських депутатів (скріншот відео)

Лідер Чечні Рамзан Кадиров виступив із погрозами на адресу Борислава Берези, який назвав Ольгу Скабєєву шльондрою, даючи російській пропагандистці коментар.

Про погрози "дзвінкого ляпаса" від Рамзана Кадирова повідомляє УНІАН.

«Український депутат і член делегації в ПАРЄ Борислав Береза штовхнув і образив у стінах міжнародної організації тендітну російську дівчину, журналістку Ольгу Скабєєву... Березі слід дуже чітко засвоїти, якщо він належним чином не вибачиться перед Ольгою Скабєєвою, обов'язково знайдеться справжній чоловік, який будь-де його дістане і з розмаху вліпить дзвінкого ляпасу!» - написав у соцмережах лідер Чечні.

На думку Рамзана Кадирова, якщо подібний інцидент стався б проти української журналістки в Чечні чи іншому регіоні Росії, то про це «гудів би весь західний світ».

«В один голос бемкали б про права людини. А тепер, коли в ПАРЄ застосували силу до російської дівчини і журналістки, мовчать, ніби в рот води набрали», - зазначив лідер Чечні.

Як нагадує видання, після розгляду Парламентською асамблеєю Ради Європи резолюції про загострення в Азово-Керченській акваторії у Палаці Європи відбулося кілька інцидентів між українськими депутатами і Скабєєвою. Зокрема, за участю першого віце-спікера Ірини Геращенко, коли вона розповідала про українських в'язнів в РФ і про полонених росіян, долею яких Росія не цікавиться. Після нетривалої штовханини депутати відтіснили Скабєєву від Геращенко. Коли остання зайшла в зал, конфлікти між представницею російського ТБ та іншими депутатами продовжилися.

Як повідомляла "УМ", 24 січня на сесії ПАРЄ була прийнята резолюція, відповідно до якої з полоненими українськими моряками росія має поводитися, як із військовополоненими.