Пауло Коельйо заявив, що не записував відео, яке прокрутили на з'їзді Юлії Тимошенко (оновлено)

21:58, 23.01.2019
Пауло Коельйо заявив, що не записував відео, яке прокрутили на з'їзді Юлії Тимошенко (оновлено)

Письменник каже, що не записував відео на підтримку Юлії Тимошенко (фото: Shutterstock)

Бразильський письменник Пауло Коельйо повідомив, що не підтримував Юлію Тимошенко на виборах президента.
 
Про це він написав у Twitter.
 
"Я ніколи не записував жодного повідомлення з підтримкою її поточного кандидатства. Навіть якщо вона подобається мені як людина, українська політика - не моя справа", - написав письменник.
 
22 січня на з’їзді ВО "Батьківщина" був продемонстрований фільм про Тимошенко. Він починається з розповіді Пауло Коельйо про Юлію Тимошенко.
 
На відео йдеться, що нібито Пауло Коельйо розхвалює Юлію Тимошенко і стверджує, що "саме така людина може керувати країною".
 
Виявилося, що запис було зроблено у 2010 році. У команді потенційної кандидатки в президенти назвали це відео фрагментом із біографічного фільму про Юлію Тимошенко.
 
Зауважимо, Юлія Тимошенко не вперше потрапляє в ситуації подібного роду. Наприклад нещодавно її спіймали на використанні виборчого гасла Віктора Ющенка "Вірю в Україну!".
 
А влітку вона отримала скандал у Фейсбуку через те, що видала фото 2016 року з відкриття парку на місці лісу в Ірпені за фото з Одеси 2018 року.
 
Нагадаємо, 22 січня Юлію Тимошенко на з'їзді її партії висунули в президенти. При цьому патріарх Філарет, який був присутній там, подякував Віктору Ющенку та Петру Порошенку.