У Полтаві вимагають покарання для бізнесменки: на місце аварії із підлітком несуть квіти та іграшки

12:51, 08.01.2019
У Полтаві вимагають покарання для бізнесменки: на місце аварії із підлітком несуть квіти та іграшки

На місце аварії, внаслідок якої загинув Андрій Левченко, полтавчани несуть квіти та іграшки (фото: Місто Полтавська телевізійна студія / Facebook)

Декілька десятків людей зібралися біля Корпусного парку в Полтаві, де 6 листопада на "Мерседесі" власниця ресторану Наталія Саєнко, яка має впливових родичів, збила хлопця на велосипеді.

Вони вимагали справедливого покарання для винуватиці аварії, що збила підлітка-велосипедиста Артема Левченка, який помер у лікарні 7 січня.

На місце аварії приносять квіти та іграшки, щоб вшанувати пам’ять загиблого хлопця.



Речник поліції Полтавщини Юрій Сулаєв зазначив, що після смерті Артема Левченка поліція змінила кваліфікацію злочину на порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Такий проступок карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Як зазначає Полтавська телестудія новин, Наталія Саєнко не визнає себе винуватицею аварії.

Однак, як зазначають в соцмережах, наприклад, екоактивістка Юлія Пашковська, 6 листопада на місце аварії відразу прибув чоловік Наталії Саєнко, який нібито стер запис із відеореєстратора. Майже відразу на місце аварії приїхала мати Наталії Саєнко, яку супроводжував місцевий прокурор.

Активістка натякає, що з’язки родини водійки "Мерседеса" можуть сприяти тому, що вона уникне покарання.

Нагадаємо, у Польщі п’ятеро 15-річних дівчат загинули під час пожежі в квест-кімнаті.