Турчинов розкритикував Уповноважену з ґендерної політики, захищаючи «сімейні цінності»

15:11, 12.12.2018
Турчинов розкритикував Уповноважену з ґендерної політики, захищаючи «сімейні цінності»

Олександр Турчинов поглузував із послів провідних країн-партнерів, які у Києві підтримали "Марш рівності" (фото: Адміністрація Президента)

Голова Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов розкритикував Уповноважену з ґендерної політики Катерину Левченко, яка погрожувала звернутися до СБУ, щоб розшукати організаторів голосувань на "захист традиційних сімейних цінностей" в регіонах.

"Привертає увагу в заяві урядової уповноваженої з питань гендерної політики, окрім вимог до силовиків розібратись з інакомислячими, - це звинувачення незгодних з їх ідеологією у бажанні повернення до СРСР, підтримці “русского мира”, і навіть у підриві національної безпеки", - зазначає Олександр Турчинов на своєму сайті.

Він назвав заклики Катерини Левченко "неадекватною агресивною позицією".

"Щоб знайти прихильників і захисників сімейних цінностей, гендерним активістам не варто турбувати контррозвідку. Адже це мільйони українців, що готові віддати життя за Україну, за свою родину, за своїх дітей і онуків. Навряд чи знайдеться така репресивна машина, що здатна зупинити всіх, хто збирається захищати свої сім’ї і дітей від бруду", - зазначає олександр Турчинов.

Голова РНБО назвав правозахисників неомарксистами та звинуватив їх у ненависті до християнства.

"Адже Біблію не перепишеш, а в ній сказано, що Господь ну дуже не толерантно ставиться до збочень. Вона говорить, що, створивши людину за своїм образом і подобою, Бог створив лише чоловіка і жінку – лише дві статі, а не сотню ґендерів", – зазначається у повідомленні.

При цьому Олександр Турчинов наголошує, що Стамбульська конвенція щодо насильства проти жінок та домашнього насильства, яку вже ратифікувала 31 країна, нібито стала маніфестом ґендерної ідеології. Саме ратифікацію Стамбульської конвенції вимагає Катерина Левченко.

"Фактично під прикриттям правильних слів про права людини, толерантність, захист жінок від насилля і т.п., суспільству нав’язується ідеологія неомарксизму", - пише Олександр Турчинов, порівнюючи "пригноблення пролетарів" на початку ХХ століття, яке було покладено в основу ідеології, із "емансипованими жінками, гомосексуалістами, лесбійками, трансґендерами" зараз.

Олександр Турчинов натякає, що нав’язування захисту жінок від насилля, ЛГБТ-спільноти від переслідувань відбувається під закордонним впливом.

Скорочення населення України Голова РНБО назвав однією із основних загроз для національної безпеки.

"Те, що ми називаємо моральним імперативом, по суті є Закон Божий. І ті, хто присвоюють собі право змінювати його на догоду своїм інстинктам і порокам, перетворюючи суспільство на сукупність осіб без статі, без моралі, наближають описаний в Біблії Армагеддон. Бо як тільки люди втратять свою сутність, Богом дану ідентичність, перестануть бути мужніми чоловіками і ніжними турботливими дружинами, втратять здатність любити, дарувати життя, ростити дітей, творити добро, людству прийде кінець", - написав Олександр Турчинов та закликав ліквідувати в українському законодавстві поняття "ґендер" та замінити його на "стать".


Нагадаємо, минулого тижня депутати Івано-Франківської облради звернулися до української влади із закликом захистити "інституцію сім’ї" в Україні. Зокрема, вони просять вилучити словосполучення "сексуальна орієнтація" і "ґендерна ідентичність" із Кодексу законів про працю України та з інших документів, не допустити ухвалення закону про цивільне партнерство та припинити спроби ратифікувати Конвенцію Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству (Стамбульської конвенції).

Із подібними закликами виступили також в депутати Рівенської, Чернівецької, Запорізької, Полтавської, Сумської, Одеської, Херсонської, Черкаської, Житомирської, Київської та інших регіональних рад.

Уповноважена з ґендерної політики Катерина Левченко заявила, що зроблені як під копірку рішення рад про "захист сімейних цінностей" - загроза національній безпеці.