Екс-мер Володимир Карплюк не має власного житла в Ірпені

16:06, 10.12.2018
Екс-мер Володимир Карплюк не має власного житла в Ірпені

Якщо Володимир Карплюк не має реєстрації в Ірпені, то легітимність його участі у так званих громадських слуханнях ставиться під сумнів.

Екс-мер Ірпеня Володимир Карплюк, який подав у відставку в серпні цього року, ніколи не мав і досі не має власного житла в цьому місті.

Відповідно до інформації з державних реєстрів, Карплюк є власником 37 квартир та приватного будинку в сусідній Бучі. Але попри це він керував зборами мешканців Ірпеня стосовно нового генерального плану цього міста 30 листопада 2018 року, повідомляє мешканка Ірпеня Михайлина Скорик на сайті “Громада Прірпіння”.

З оприлюдненого Ірпінською міською радою протоколу витікає, що Карплюк має адресу в Ірпені - вул.Київська, 45-в, кв.7. Але, відповідно до реєстрів, житло з такою адресою належить не йому, а дружині депутата міськради Тетяні Пащинській.

При цьому заступник міського голови Олександр Маркушин не зміг оперативно підтвердити це в запиті про доступ до публічної інформації. Він попросив додаткові 20 днів, щоб з’ясувати, чи справді Карплюк В.А. був зареєстрований в Ірпені станом на 30 листопада 2018.

Схожа ситуація з мешканням в Ірпені і в заступника Карплюка по партії “Нові обличчя” Петра Щербини, який виступив секретарем на зборах 30 листопада. Будинок на вулиці Мечникова 101-а, де він начебто мешкає, належить людині на ім’я Марченко Юрій Олександрович. За інформацією Youcontrol, там розташована будівельна група “Синергія”, співвласником якої і є зазначений Марченко.

Нагадаємо, 30 листопада в Ірпені міська рада провела збори, які назвала громадськими слуханнями стосовно оновлення генерального плану міста. Зібрання відбулися під керівництвом екс-мера міста Володимира Карплюка, який 2 серпня 2018 року подав у відставку і нині є просто керівником політичної партії “Нові обличчя”.