На Черкащині у нічній аварії загинуло четверо чоловіків (фото)

20:32, 26.11.2018
На Черкащині у нічній аварії загинуло четверо чоловіків (фото)

Рятувальники припускають, що один з водіїв вантажівки був стомлений і заснув за кермом (фото: ck.dsns.gov.ua)

Жахлива й масштабна автокатастрофа сталася в ніч на понеділок 26 листопада на Черкащині між селами Орадівка та Мала Севастянівка Христинівського району, у якій загинуло четверо людей.
 
"Це сталося о 2 годині ночі на 526 км автодороги Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка. Там лоб у лоб зіткнулися два вантажних автомобілі DAF", - розповів "Україні молодій" речник черкаського обласного управління ДСНС Костянтин Проценко.
 
Він додав, що внаслідок зіткнення 34-річний водій та 29-річний пасажир одного автомобіля DAF від отриманих травм загинули на місці події. Водночас, водій другої вантажівки DAF, попри зусилля медиків помер в кареті швидкої медичної допомоги під час транспортування його до лікарні.
 
 
"Через ДТП на автодорозі утворився кілометровий затор. І нічні жахіття продовжилися. Майже о 3 годині ночі у "Камаз", який стояв на узбіччі, врізався Volkswagen Golf під керуванням 70-річного водія, який через туман не зорієнтувався у дорожній обстановці", - говорить Костянтин Петрович. І додає, внаслідок зіткнення водій легковика загинув на місці.
 
 
Рятувальники з Христинівки за допомогою спеціального інженерного обладнання провели роботи з деблокування тіл загиблих із салонів усіх понівечених автомобілів. Загиблі чоловіки з першої вантажівки є жителями Хмельницької області, особи двох інших чоловіків встановлюються.
 
Що стало причиною ДТП  наразі з’ясовується. Але рятувальники, з досвіду своєї роботи, припускають, що один з водіїв вантажівки був стомлений і заснув за кермом.
 
Як повідомляла "УМ", в аварії в Чехії загинули 4 українців.