Мама 22-х дітей визнана кращою водійкою України (фото, відео)

11:01, 26.11.2018
Мама 22-х дітей визнана кращою водійкою України (фото, відео)

Багатодітна мама Орися Примак - найкраща водійка країни

Орися Примак, мати 22-ї дітей, отримала звання кращої водійки країни під час акції #керуй від Національної поліції.

"У рамках соціальної кампанії «Автобус-привид у пошуках найкращого водія України» Орися Примак стала п’ятим переможцем проекту «Керуй» та отримала почесне звання – Найкращого водія країни", - ідеться в повідомленні Національної поліції.

Багатодітна мама Орися Примак за кермом уже 9 років. Вона запевняє, що водити автівку почала за сімейними обставинами.

"Наразі ми з чоловіком виховуємо 16 прийомних дітей, старші вже проживають окремо, тому виникають різні проблеми, зокрема – відвідати лікаря, купити харчі", - розповіла вона.



У Національній поліції зазначають, що одним із головних пріоритетів служби є безпека дітей на дорозі, тому Орися Примак - чудовий приклад того, як мама дбає про безпеку дітей і навчає їх відповідальної поведінки.

"У вас є дуже крутий приклад - це ваша мама. Вона не дарує вам водійське посвідчення, а дарує вам навчання на водійських курсах. А це дуже важливо. Якщо ви будете дотримуватися всіх тих правил, які діють у вашому сім’ї - ви будете відповідальними водіями", - сказав начальник управління патрульної поліції Рівненської області Сергій Мерчук під час нагородження.



Діти були в захваті від того, що їх мама отримала нагороду, а також від "некерованого автобуса", з яким поліція в різних регіонах шукає кращого водія.



Нагадаємо, на Полтавщині водій змусив "Укравтодор" ремонтувати дороги.