У Дніпрі водій BMW розбив 10 автівок

09:57, 20.11.2018
У Дніпрі водій BMW розбив 10 автівок

Мастабна аварія в Дніпрі (фото: Гліб Пархомець / Інформатор)

У Дніпрі водій BMW на великій швидкості їздив містом, врешті вчинивши масштабну аварію: розбив 10 автівок, 3 людей постраждали.

Про це повідомляє УНІАН.

Аварія сталася близько 20.00 19 листопада.

По прибуттю до місця події, рятувальники встановили, що відбулось зіткнення десяти легкових автомобілів, а саме: двох автомобілів марки BMW, автомобілів Nissan, Таврія, Жигулі, KIА, Fiat, Daewoo Lanos, Skoda та Subaru Forester.

Як повідомляє "Інформатор" з посиланням на поліцію, за попередніми даними, водій BMW їхав по Запорізькому шосе у бік центру міста на високій швидкості і "влетів" в автомобіль Subaru, який повертав на вулицю Космічну.

У результаті зіткнення автомобіль Subaru перекинувся 4 рази, зачепивши 8 автомобілів. Більшість машин-учасників ДТП отримали серйозні пошкодження. Рятувальникам довелося витягувати водія BMW з автівки за допомогою інструмента, його передали медикам. Також госпіталізовано водія Subaru та Fiat.

За словами поліцейських, водія BMW госпіталізували у непритомному стані.

За попередньою інформацією, у чоловіка зламані обидві ноги і шия. У водія автомобіля Subaru, попередньо, відкрита черепно-мозкова травма і перелом ноги. Чоловік перебував у свідомості.

Нагадаємо, у Києві автокран розтрощив 18 автівок.