Анастасія Приходько пояснила, чим її підкорила Тимошенко: «побачила не тільки співачку, а й людину з ідеями»

16:55, 31.10.2018
Анастасія Приходько пояснила, чим її підкорила Тимошенко: «побачила не тільки співачку, а й людину з ідеями»

Окрім Тимошенко, її кликали й інші політичні сили. Однак співачка відмовилася називати, хто саме (фото: facebook.com)

Співачка Анастасія Приходько, яка прийняла рішення піти в політику разом з командою Юлії Тимошенко, розповіла, що залишиться в політиці навіть у разі програшу останньої на виборах.
 
Про це співачка сказала в коментарі ТаблоID.
 
"Якщо Юлія Володимирівна і програє вибори, в чому я дуже сумніваюся, я все одно залишуся в політиці. Моя думка не зміниться, і рішення я приймала свідомо. Наша команда готова відстоювати права всіх українців на всіх рівнях, і ми не залежимо від стану і посад представників партії "Батьківщина", - заявила Приходько.
 
Раніше Анастасія казала, що, окрім Тимошенко, її кликали й інші політичні сили. Однак співачка відмовилася називати, хто саме.
 
"На жаль, я не можу назвати імена і партії, з якими у мене був діалог. Думаю, що це буде не зовсім етично з мого боку. Можу сказати, що це як лідери парламентських фракцій і майбутні кандидати в президенти України, так і представники нових партій і громадських рухів", - прокоментувала Настя.
 
Як каже Приходько, однією з причин, чому вона вирішила приєднатися до команди Тимошенко, було те, що саме вона побачила не "тільки співачку, а й людину зі своїми ідеями про зміну соціальної політики в Україні". 
 
"Тому саме разом з партією "Батьківщина" я сподіваюся реалізувати наші напрацювання в цій галузі", - зауважила Приходько.
 
До речі, співачка вже розпочала політичну діяльність. 30-го жовтня вона виступала на Форумі з Нацбезпеки України.
 
"Я акцентувала свою увагу саме на людиноцентричності і зміні законодавчого поля в цьому напрямку", - повідомила Настя.
 
На запитання, як до її рішення поставилися рідні та близькі, Приходько сказала:
 
"Вони повністю підтримують мене, і ми не один місяць говорили про те, що одна справа допомагати як волонтер, і це напевно найважливіше, що може бути для кожного з нас. Але зовсім інша - допомагати на законодавчому рівні. Мої рідні згодні зі мною в цьому питанні".
 
Нагадаємо, 29 жовтня співачка Анастасія Приходько оголосила, що приєднується до команди Юлії Тимошенко на майбутніх виборах. "Найголовніше: я знаю, що саме в цій команді я можу реалізувати свій потенціал політика", - пояснила тоді Анастасія Приходько.
 
Як відомо, нещодавно Приходько заявила про завершення кар’єри співачки, а у вересні цього року оголосила про створення незалежного громадсько-політичного проекту.