«Я йти в президенти не хо...ча, подивимося»: Зеленський зробив заяву про участь у виборах (відео)

10:43, 30.10.2018
«Я йти в президенти не хо...ча, подивимося»: Зеленський зробив заяву про участь у виборах (відео)

Володимир Зеленський досі остаточно не заявив про бажання балотуватися в президенти (фото: Студия "Квартал 95" / Facebook)

Шоумен Володимир Зеленський в декількох номерах під час шоу «Вечірній квартал» зробив заяву, яку можна сприйняти як бажання взяти участь у виборах президента України у 2019 році.

Володимир Зеленський розповів, що його життя нібито перетворилося на кошмар, бо всі, навіть мати, його запитують, чи буде він балотуватися на виборах президента.

"У мене є юридична освіта – і це плюс для мене. Але... у мене немає політичного досвіду... І це жирний плюс!..", – прокометував він у своєму монолозі.

Водночас шоумен додав, що продавати "95 квартал" після обрання не планує, бо "батьківщину не продають".

Єдина заява щодо президентських призначень стосувалася міністра оборони, який нібито має "не відправляти людей в АТО, а повернутися звідти".

Володимир Зеленський додав, що його ображає, коли кажуть, що гроші йому дає олігарх Ігор Коломойський, бо той не вкладе 2,5 мільйони гривень, які йому не повернуться.

"За останньою інформацією олігарх гроші коміку на президентські вибори не дає. Коломойського більше цікавить прохід партії Зеленського до парламенту. На президентських він вкладатиме в інших кандидатів", - прокоментував журналіст Олексій Братущак у Facebook.

Також неоднозначно Володимир Зеленський висловлювався про своє політичне майбутнє і в іншому номері гумористичного шоу.

"Я офіційно заявляю: я йти в президенти не хо...ча, подивимося", – сказав у кінці свого виступу шоумен.



Як повідомляла "УМ", Святослав Вакарчук зробив заяву, яку можна інтерпритувати як його відмову від участі у виборах президента.