Учасник АТО Валерій Ананьєв помирився з побитим ним хлопцем: справу закрили

17:28, 05.10.2018
Учасник АТО Валерій Ананьєв помирився з побитим ним хлопцем: справу закрили

Ніхто ні на кого образ не тримає, каже Ананьєв (фото: facebook.com/id.ananiev)

Суд у Дніпрі 4 жовтня закрив справу проти блогера та учасника АТО Валерія Ананьєва, якому інкримінували нанесення тілесного ушкодження.
 
Про це він повідомив у Facebook.
 
"Вчора (4 жовтня, - ред.) відбувся суд: справа закрита, обвинувачення зняті. На фото зі мною хлопець, якому два роки тому я зламав ніс, і як ви можете бачити, ніхто ні на кого образ не тримає", - написав Ананьєв.
 
Справу проти себе він назвав "перформансом" та сказав, що "півроку, не знаючи того, перебував у розшуку, просто через некомпетентність окремих співробітників відділку".
 
"До поліції я питань не маю, поліцейські, які мене затримували, виконували ухвалу суду. І мені б не хотілося, щоб через окремих людей тінь падала на всю структуру", - додав блогер.
 
Юрист Масі Найєм також написав, що Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області закрив справу проти Ананьєва "у зв'язку з відмовою потерпілого від підтримання обвинувачення".
 
Нагадаємо, Валерій Ананьєв (справжнє прізвище Великжанин) був затриманий у Дніпрі 10 вересня за звинуваченнями в побитті чоловіка в спортзалі, яке сталося близько двох років тому.

Згодом правоохоронці повідомили, що він перебував у розшуку з 4 квітня. Він нібито не з’являвся протягом двох років дослідження.

При цьому Валерій Ананьєв вів життя публічної особи та навіть провів дві презентації своєї книги у Запоріжжі та Харкові.
 
11 вересня депутат Верховної Ради Андрій Денисенко взяв на поруки блогера та учасника АТО Валерія Ананьєва, якого напередодні затримали у Дніпрі за звинуваченнями у нанесенні побоїв середньої тяжкості.