Енріке Іглесіас на концерті в Києві випив за Україну та палко поцілувався з фанаткою (фото, відео)

15:45, 01.10.2018
Енріке Іглесіас на концерті в Києві випив за Україну та палко поцілувався з фанаткою (фото, відео)

Концерт Енріке розпочався майже на 4 години пізніше від встановленого часу (фото: Ігор Кіпріянов)

Виконавець з Іспанії Енріке Іглесіас завітав в Україну з концертом 30 вересня. Концерт відбувся на НСК "Олімпійський" у Києві та зібрав понад 100 тисяч шанувальників.
 
Шанувальники в мережі розповіли, що концерт Енріке розпочався майже на 4 години пізніше від встановленого часу. 
 
Проте концерт-таки розпочався і фанати співака змогли почути найпопулярніші його хіти: Bailamos, Bailando, El bano, Ring my bells та багато інших.
 
Перед його виступом на розігріві виконала гімн України юна співачка та учасниця проекту "Танці з зірками" Мішель Андраде.
 
Але найгарячіший момент концерту настав, коли вірна фанатка 43-річного артиста вискочила на сцену прямо під час його виступу та хотіла зробити фото. Однак у неї невчасно не запрацював телефон і вона вирішила скористатись моментом та поцілувала Енріке. Поцілунок вийшов дуже палким і сам Іглесіас відповів їй взаємністю.
 

Енріке Іглесіас також запросив на сцену пару, яка прийшла на концерт, та перехилив з ними чарку, промовивши тост: "За Україну!". Глядачі НСК "Олімпійський" захоплено підтримали виконавця.
 
 
Незважаючи на великі масштаби концерту, фанати помітили, що виконавець співав під фонограму, а всі його пісні завершував бек-вокал. 
 
 
Сам же Енріке Іглесіас подякував на своїй Instagram-сторінці Києву та всій Україні за теплий прийом, а також опублікував відеоролик "до" і "після" концерту на стадіоні у Києві.
 
"Дякую за всю любов, Україно!", - йдеться в підписі до фото з його концерту.
 
Варто додати, що іспанець Енріке Іглесіас вже був в Україні у листопаді 2007 року, коли виступив з концертом у київському Палаці спорту.