Син екс-чиновниці Нацбанку Тетяни Лойченко побив та пограбував свою дівчину-модель

17:40, 21.08.2018
Син екс-чиновниці Нацбанку Тетяни Лойченко побив та пограбував свою дівчину-модель

Анна Неплях та Валентин Лойченко (фото: Hanna Nepliakh | Анна Неплях / Instagram)

Син екс-глави Департаменту супроводження кредитів Нацбанку Тетяни Лойченко підозрюється київськими правоохоронцями у побитті своєї дівчини-моделі та грабунку.

Як повідомляє OBOZREVATEL, близько 10-ї години ранку 21 серпня в центрі Києва на вулиці Кропивницького. 28-річний чоловік побив дівчину і забрав у неї Apple iPhone X.

Анна Неплях відразу ж подзвонила в поліцію і заявила про злочин.

"Валентин Лойченко приревнував свою дівчину і завдав їй кілька ударів по обличчю. Скандали відбуваються не вперше, але таких серйозних розборок з наслідками ще не було", - розповіло джерело видання.

Пара є завсідниками різних тусовок і зависає в нічних клубах. Чи перебував представник "золотої молоді" під час нападу під впливом алкоголю або наркотиків - поки невідомо.

Анна Неплях родом з Дніпра. Вона модель, переможниця та учасниця різноманітних конкурсів краси, серед них Miss Intercontinental Ukraine.

Судячи із записів у соцмережах, у пари бували конфлікти.



Батьки підозрюваного у пограбуванні - відома бізнес-пара, доларовi мільйонери Тетяна і Сергій Лойченки ("Метал Холдiнг"). Тетяна з червня 2015-го по вересень 2017 року була директором Департаменту супроводження кредитів Національного банку України.

У декларації після того, як вона звільнилася з НБУ, Тетяна Лойченко вказала, що у сім'ї є кілька квартир і будинків у Києві, земельні ділянки у Київській та Чернігівській областях, а також цінні папери та великі банківські вклади.

Тетяна, її чоловік і син їздять на автомобілях BMW, Валентин є власником Х5 2013 р. (дані станом на 2017 рік).

Як повідомляла "УМ", племінника головного військового прокурора Анатолія Матіоса не покарали за п’яну аварію в Києві.