У центрі Львова сотні людей зібралися на спільний сніданок

17:12, 12.08.2018
У центрі Львова сотні людей зібралися на спільний сніданок

Спільний "Сніданок довіри" у Львові обіцяють повторювати (фото: Львівська міська рада)

У центрі Львова на вул. Вірменській відбувся «Сніданок довіри», у рамках якого кілька сотень львів’ян принесли домашні страви та поснідали разом просто неба.

Про це повідомляє Zaxid.net.

«Тут ми маємо відчути, що у Львові є спільнота не лише у соцмережах. Тут ми можемо обмінюватися цікавими ідеями, проектами і навіть домашніми рецептами з тими, хто живе поруч, і хоче зробити щось добре. Будемо разом снідати, говорити, жартувати, слухати музику, знайомитися. Станемо сусідами, які винесли у подвір’я великий стіл, і за неспішною трапезою обговорюють міське життя», – розповів учасник оргкомітету Бієнале Довіри Олег Мацех.



У «Сніданку довіри», що тривав з 10:00 до 13:00 взяли участь артисти, підприємці, музиканти, видавці, чиновники та інші активні містяни.

До нього долучився міський голова Львова Андрій Садовий.

«Сніданок довіри», за словами організаторів, буде повторюватися ще неодноразово. Він не матиме конкретних завдань чи висновків. Головне в ньому — спілкування і знайомства, обмін думками.

Як повідомляла "УМ", уже в середині серпня на території села Ситихів, яке розташоване у Жовківському районі на Львівщині, стартуватиме масштабне будівництво житлового кварталу для переселенців із Криму та Донбасу.