Поблизу Золотого із протитанкової зброї підбили авто українських військових: є загиблий та поранений

12:58, 09.08.2018
Поблизу Золотого із протитанкової зброї підбили авто українських військових: є загиблий та поранений

Українські військові зазнали втрат на Луганщині (фото: Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України / Facebook)

Поблизу Золотого на Луганщині бойовики окупаційних військ влучили у транспорт українських військових із протитанкової зброї, у результаті чого загинув один армієць, ще один отримав поранення.

Про це повідомляє Луганська ОДА.

"Вчора ввечері в районі міста Золоте внаслідок ворожого обстрілу з протитанкового ракетного комплексу було підбито автомобіль українських військовослужбовців", - ідеться в повідомленні від 9 серпня.

Інформація про одного травмованого уточнена, попередньо було поширено дані про трох травмованих у результаті інциденту.

Керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз висловив співчуття родині загиблого.

"Крім того, минулої доби та після опівночі російсько-окупаційні війська 10 разів порушували режим припинення вогню вздовж лінії розмежування", - додають у прес-службі Луганської ОДА.

"Зокрема, у напрямку Кримського Новоайдарського району застосовувалися 82-мм міномети, БМП, протитанкові та автоматичні гранатомети, великокаліберні кулемети, а також стрілецька зброя.

По укріпленнях українських військовослужбовців поблизу Новозванівки Попаснянського району відкривався вогонь з протитанкових та автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - зазначено про обстріли ворога, який порушує домовленості про перемир’я.

Нагадаємо, поблизу Кримського загинула медична сестра 10-ї бригади Сабіна Галицька, яка прямувала для допомоги місцевому населенню на лінії фронту. По транспорту військових тоді теж влучили із ПТКР.