У Черкасах за вбивство хлопця у нічному клубі Апеляційний суд дав 5 років умовно

11:09, 09.08.2018
У Черкасах за вбивство хлопця у нічному клубі Апеляційний суд дав 5 років умовно

Засідання Апеляційного суду щодо справи про вбивство (фото: ІнфоМіст)

У Черкасах шоковані вироком Апеляційного суду, який поставив крапку у резонансній справі про торішнє вбивство у нічному клубі“Рефлекшн” 29-річного Сергія Бондаренка.

Судді змінили вирок суду першої інстанції та призначили обвинуваченому у вбивстві Іллі Новікову покарання у вигляді 5 років позбавлення волі умовно, з іспитовим терміном 2 роки.

Про це повідомляє місцеве видання “ІнфоМІСТ”.

На суді були озвученені заяви батьків вбитого Сергія Бондаренка, які клопотали про звільнення Іллі Новікова від покарання, заявивши про відсутність до нього претензій. Батьки загиблого обумовили своє рішення постійним психологічним тиском із боку представників підозрюваного, інерціює та зволіканнями із боку правоохоронних органів.

«Ми не виходимо з лікарень, чесно, ми ті заяви навіть не читали. Підписали і все. Бо немає вже сил боротися із усіма. Рік страждань по судах. Вони, батьки Новікова, і гроші скидали, але ми їх не взяли, і приїжджав Новіков, щоб він нам замінив сина. Але він нам не треба, ми його зараз не можемо простить. Бо він забрав у нас найдорожче, забрав усе», – каже Тетяна Бондаренко, мати загиблого хлопця.

І додає, що нібито Новіков за допомою людей із надприродніми можливостями спілкувався із її загиблим сином і той, буцімто, попросив замінити його батькам та допомагати в усьому.

Саме ця інформація від Новікова, кажуть батьки, і стала вирішальною у прийнятті рішення щодо підписання тих заяв.

Нагадаємо, що у результаті бійки біля черкаського нічного клубу “Рефлекшн” було вбито 29-річного Сергія Бондаренка. Інцидент стався у ніч із 14 на 15 жовтня 2017 року. Хлопець після побоїв так і не прийшов до тями і помер у лікарні.

На відео видно, як Сергія Ілля Новіков виштовхує з нічого клубу, а опісля – б’є. При цьому решта відвідувачів клубу просто стоять поряд, ніяк не втручаючись у бійку. Соснівський райсуд першої інстанції присудив Іллі Новікову 8 років позбавлення волі за ст. 121 ККУ.