«Анатолій - красунчик»: Усик похвалив проросійського пропагандиста Шарія

10:46, 02.08.2018
«Анатолій - красунчик»: Усик похвалив проросійського пропагандиста Шарія

Олександр Усик на прес-конференції похвалив Шарія, відмовився від звання Героя України та підтримав УПЦ МП (фото: РБК-УкраїнаРБК-Україна)

Абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик похвалив проросійського відеоблогера-пропагандиста Анатолія Шарія під час прес-конференції.

Про це повідомляє УНІАН.

Коли одна з журналісток сказала, що вона з "інтернети-каналу" Шарія, Олександр Усик відповів, що "Анатолій - красунчик, бачив, як він їх розтикує".

Водночас він не підтримав ідею отримати звання Героя України, яку після його перемоги в Москві висловив прем’єр Володимир Гройсман.

"Не треба абсолютно нічого мені давати, бо я нічого у вас не прошу. Я прошу вас просто не заважати мені йти тим шляхом, яким мене веде Всевишній. Не заважайте. Це найкраща підтримка, яку ви можете зробити для мене. Герой. Не потрібні мені ніякі зірки!“, - сказав Усик.

Він також підтримав учасників Хресної ходи УПЦ Московського патріархата, додавши, що “нехай люди йдуть молитися, це ж прекрасно".

НАгадаємо, Олександр Усик, зібравши всі чемпіонські пояси в першій важкій вазі, хоче поборотися за трофеї "супертяжів", змінивши вагову категорію.