У Севастополі в приватному дитсадочку загубили двох дітей і не помітили

13:15, 25.07.2018
У Севастополі в приватному дитсадочку загубили двох дітей і не помітили

Малюків біля ожвавленої траси знайшла випадкова перехожа. Фото pixabay.com

Пропажу двох маленьких дітей вихователька приватного дитячого садка на вулиці Кесаєва, 9, в Севастополі навіть не помітила. 
 
Судячи з відео з камер спостереження, вони гуляли по вулиці майже годину. Малюків біля ожвавленої траси знайшла випадкова перехожа. 
 
Про це повідомляють "Новини Криму".
 
"Ця дівчина просто врятувала наших дітей. Поблизу був тільки один дитячий заклад, тому вона разом з хлопцями вирушила до виховательки. Вона запитала її: "У вас діти не губилися?" Вихователь відповіла: "Які діти?" Дівчина показала їй наших крихіток. Побачивши їх, вихователька відповіла: "Ой, так, це наші дітки", - розповіла Євгенія Селіванова, мама дівчинки, яка загубилася.
 
За її словами, дівчина, яка врятувала дітей, попросила у виховательки номер телефону батьків, але в садочку номерів не знайшли. 
 
Тоді вона залишилася чекати, поки дітей заберуть батьки. І тільки тому факт пропажі став відомий.
 
"Я забрала свою дочку як зазвичай, про те, що трапилось, вихователька ні слова мені не сказала. А вже на вулиці, мене разом з донькою зупинила наша рятівниця і розповіла про все. Коли ми повернулися разом до виховательки, тільки тоді вона все підтвердила. У той момент я перебувала просто в шоці. Моя дитина могла не повернутися додому", - згадує Селіванова.
 
Доньці Євгенії Селіванової два з половиною роки. У міні-сад, який знаходиться в приміщенні готелю "Ярд", дитина ходить п'ятий місяць. "Міні-Крим" - так називається мережа приватних дитячих садів. У Севастополі їх три, свої філії є також, в Феодосії і Сімферополі.