Жахлива ДТП під Житомиром: серед загиблих одна дитина, дві - в реанімації (фото)

15:35, 20.07.2018
Жахлива ДТП під Житомиром: серед загиблих одна дитина, дві - в реанімації (фото)

Серед загиблих у ДТП, яка сталася вдень на трасі Київ-Чоп у Житомирській області, одна дитина, ще дві дитини знаходяться у  важкому стані у лікарні.
 
Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій у Житомирській області.
 
Крім того у поліції Житомирщини додали, що станом на 13.30 серед травмованих дітей дівчинка 2017 року народження, яка проживає у селі Гульська Новоград-Волинського району, а також хлопчик, якому на вигляд близько 13 років.
 
"Діти у тяжкому стані госпіталізовані до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні", - йдеться у повідомленні.
 
 
Також у поліції додають, що у медичні заклади Житомира доставлені: жителька Ружинського району Житомирщини, 1993 р.н., житель м. Новограда-Волинського, 1963 р.н., житель м. Коростеня та ще 1 жінка, особа якої нині встановлюється.
 
 
У свою чергу президент Петро Порошенко висловив співчуття родинам загиблих у жахливій аварії та доручив керівництву області надати  необхідну допомогу постраждалим, які знаходяться у лікарні.
 
 
Крім того голова Житомирської обласної державної адміністрації Ігор Гундич оголосив 21 липня Днем жалоби за загиблими в автокатастрофі поблизу села Глибочиці. У районах та містах області приспустять державні прапори.
 
Голова Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко заявив, що також готує розпорядження про оголошення жалоби, оскільки у ДТП постраждала маршрутка з рівненськими номерами і серед загиблих можуть бути жителі Рівненщини.
 
Як повідомляла "УМ", на 127-му кілометрі дороги Київ-Чоп поблизу села Глибочиці, що в 11 км від Житомира, трапилася жахлива ДТП - загинули 1 людей. Окрім того, о 4 ранку на трасі Київ - Одеса мікроавтобус з людьми в'їхав у припарковану вантажівку неподалік від селища Криве Озеро в Миколаївській області. Загинули 5 людей.