Бумбокс заспіває на кордоні з Кримом на підтримку політв'язнів Кремля

10:34, 18.07.2018
Бумбокс заспіває на кордоні з Кримом на підтримку політв'язнів Кремля

Фото facebook.com/boomboxfamily

19 липня гурт "Бумбокс" проведе акцію протесту на адміністративному кордоні з окупованим Кримом з вимогою звільнити всіх українських політичних в'язнів з російських таборів.
 
Про це повідомляє прес-служба гурту.
 
"19 липня о 20:00 біля пункту пропуску Каланчак у Херсонській області на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим, гурт "Бумбокс" зіграє концерт, ненасильницьку акцію протесту, вимагаючи звільнення всіх українських політичних в'язнів з російських таборів", - йдеться в повідомленні.
 
Відзначається, що на Каланчаку збудують сцену, і гурт зіграє годинний сет.
 
Концерт i зйомка проходитимуть у рамках спільної з Білоруським Вільним Театром роботи над документальним фільмом Return Ticket.
 
Стрічка має на меті привернути увагу світової спільноти до проблеми незаконної окупації частини територій нашої держави, а також до порушення прав людини (зокрема кримськотатарського народу, тимчасово переміщених осіб) та політичних в’язнів кремлівського режиму.
 
Фільм буде знято за підтримки Міжнародної асоціації журналістів (IFJ).  
 
Нагадаємо, раніше на Майдані Незалежності в центрі Києва провели акцію на підтримку Олега Сенцова. Дячі культури, серед яких режисер Ахтем Сеітаблаєв, акторка Римма Зюбіна, музикант Андрій Хливнюк, зі сцени зачитували оповідання Олега Сенцова.