Будинок депутата Співаковського підпалили в Херсоні

13:17, 24.06.2018
Будинок депутата Співаковського підпалили в Херсоні

Олександр Співаковський пройшов до Верховної Ради по 182 виборчому округу (фото: Херсонщина за день)

У будинку члена фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді Олександра Співаковського у Херсоні спалахнула пожежа.

Про пожежу повідомляє Національна поліція.

"Сьогодні вночі о 02:51 в поліцію від диспетчера служби з надзвичайних ситуацій надійшло повідомлення, що в Дніпровському районі горить дах житлового будинку. На місці події поліцейські встановили, пожежа сталася в житловому будинку народного депутата України", - зазначили правоохоронці, але не вказали, майно кого із народних обранців постраждало.

Пожежу ліквідували протягом години.

Вогонь знищив дах будинку, але люди не постраждали.

"За даним фактом в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення. передбаченого ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України «Умисне знищення або пошкодження майна». Проводяться необхідні слідчі дії", - додають правоохоронці.

Видання Depo.ua з посиланням на інформоване джерело повідомляє, що пожежа сталася у будинку Олександра Співаковського. Ймовірно, це був підпал, бо за три дні до цього народний депутат отримував погрози.

На офіційній сторінці Олександра Співаковського у Facebook інформації про пожежу немає.

Водночас у його декларації зазначено, що він володіє житловим будинком площею 484,7 м.кв. у Херсоні, а його дружина - власниця будинку на 321,7 м.кв.

Як повідомляла "УМ", на Дніпропетровщині підпалили будинок народного депутата Юрія Берези, який входить до фракції "Народний фронт".