В Маріуполі військовому зламали щелепу за прохання дати україномовне меню

13:55, 18.06.2018
В Маріуполі військовому зламали щелепу за прохання дати україномовне меню

Військовий служить підполковником Держприкордонслужби. Фото Соломія Бобровська

У Маріуполі в одній з кав'ярень українському військовому зламали щелепу через українську мову. Підполковник Держприкордонслужби попросив меню державною мовою, за що його і побили.
 
Про це повідомила Соломія Бобровська на своїй сторінці в Facebook.
 
"Вчора в Маріуполі, прийшовши ввечері в кав'ярню RedCups RDCP Lounge з колегами, охорона завалила Стаса на підлогу і тупо зламала йому щелепу. Все через прохання поважати клієнтів і дати меню українською мовою", - написала вона.
 
Соломія Бобровська зазначила, що військовий служить підполковником Держприкордонслужби.
 
"Це мій добрий і давній друг - Стас. Він підполковник Держприкордонслужби. 14 років служить на східних кордонах України. Втратив дім, коли почалася війна. Виводив з усіх гарячих точок Донецької області своїх побратимів. Минулого року отримав Орден Данила Галицького. Очолює пропускний пункт Сартана. Життя військовго в н-ному поколінні і так не солодке, а теперішня служба заслуговує всіх епітетів, які ви й так знаєте. Не раз лежав в шпиталі після обстрілів. Минулого року, внаслідок прямого влучання, під час мінометних обстрілів, його "база" згоріла. Починав відбудовувати все майже заново", - розказала Соломія про військового.

Нагадаємо, раніше в Києві студентка і працівниця гутрожитку посварилися через російськомовні оголошення.