Мер Івано-Франківська наказав освятити сцену після оголених музикантів «Хамерман Знищує Віруси»

20:45, 15.06.2018
Мер Івано-Франківська наказав освятити сцену після оголених музикантів «Хамерман Знищує Віруси»

Оголені артисти "Хамерман Знищує Віруси" на фестивалі Porto Franko в Івано-Франківську (скріншот відео)

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків наказав освятити сцену після виступу оголених артистів гурту "Хамерман Знищує Віруси" на фестивалі Porto Franko.

"Після вчорашнього виступу в палаці Потоцького доручив В.Гайдару (керівник КП "Простір Інноваційних Креацій «Палац" – ред.) освятити місце проведення заходів! Організатори, а це благодійний фонд Шевченка гарантували дотримання моральних норм і християнських цінностей! Ми звісно за проведення заходів, але не таких!", – написав Руслан Марцінків у Facebook.

На думку міського голови Івано-Франківська провокаційний виступ не відповідав християнським цінностям, а місцеві мешканці міста живуть в окремому культурному середовищі.

"Я просив, що не було аж занадто таких провокацій", - розповів член партії ВО "Свобода" Руслан Марцинків місцевим журналістам.

Він наголосив, що провина за виступ лежить на організаторах фестивалю.

"Я розумію, ті, хто з Києва приїжджають, вони вважають, що можна будь-що. Але наші, місцеві, вони живуть в нашому середовищі...", - сказав Руслан Марцинців, та наголосив, що бувають, очевидно із Києва, і хороші речі - наприклад, Галина Баранкевич буде робити на вокзалі лемківський вечір.



Відео виступу "Хамерман Знищує Віруси" в Івано-Франківську опублікувало місцеве видання Galka.if.ua.