У Шостці пішохід розбив кулаком вікно маршрутки: Школярку госпіталізували зі склом в оці

13:20, 07.12.2017
У Шостці пішохід розбив кулаком вікно маршрутки: Школярку госпіталізували зі склом в оці

У місті Шостка на Сумщині чоловік, образившись на водія маршруки, який не пропустив його на пішохідному переході, кулаком розбив вікно транспортного засобу. Від осколків скла постраждала 15-річна школярка. яка їхала до навчального закладу, повідомляє регіональне управління Нацполіціі.
 
"Правоохоронці з'ясували, що водій громадського транспорту, порушуючи правила дорожнього руху, не пропустив пішохода. Розлючений чоловік у відповідь кулаком розбив бокове вікно маршрутного таксі. Осколки скла посипалися на пасажирів, серед яких знаходилася 15-річна дівчина, яка їхала з дому до навчального закладу. оскільки вона перебувала ближче до вікна, їй в очі потрапили дрібні осколки ", - йдеться в повідомленні.
 
Відзначається, що викликані медики госпіталізували дівчину. Їй доведеться проходити курс лікування в офтальмологічному відділенні Сумської обласної дитячої клінічної лікарні.

 

Зараз правоохоронці опитують всіх учасників і свідків події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.