У Росії дали 3 роки колонії за бажання вступити до «Азову» жителю міста Копейськ

16:48, 01.11.2017
У Росії дали 3 роки колонії за бажання вступити до «Азову» жителю міста Копейськ

Полк "Азов" базується у Маріуполі (Національна гвардія)

У Росії чоловіка, ім’я якого не розголошується, засудили на 3 роки і 3 місяці колонії за те, що він нібито хотів вступити до лав батальйону "Азов" у листопаді 2014 року.

Про це повідомляє видання "Медуза".

Російське слідство переконує, що чоловіка до "Азову" не взяли через низький рівень підготовки. У той же час, встановило, що чоловік притримується ідеології націонал-соціалізму.

Чоловік із міста Копейськ Челябінської області розповів у суді, що зустрівся з представниками "Азову" на блокпосту в Маріуполі. Після цього його перевезли у неназване місце, де перевірили його бойові навички та відмовили у вступі до "Азову".

Серед звинувачень, які висувають чоловікові, - репост картинок в соцмережі, які в російському суді визнали екстреміськими.

Таким чином, чоловікові із Копейська дали 3 роки і 3 місяці сукупно за спробу найманства та підбурювання до екстреміської діяльності.

Нагадаємо, російське слідство оприлюднило в суді звіт експертів, відповідно до якого Арсеній Яценюк воював у Чечні на боці повстанців. Коли історія стала публічною, виявилося, що російське слідство помилилося - на фото був Славко Артеменко, соратник Дмитра Корчинського