Під Маріуполем ліквідували пожежу на складі боєприпасів

12:05, 23.09.2017

Рятувальники і військові ліквідували 13 загорянь на території військової частини і села Новоянісоль Донецької області станом на ранок суботи. Наразі пожеж на території села немає, вибухи снарядів припинилися ще у п’ятницю близько 20:00.

 

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Донецькій області в суботу.

 

"Спільно з представниками Національної поліції та місцевих органів влади проводиться патрулювання території селища на предмет виявлення загорянь", - зазначають рятувальники.

 

При цьому, в стані готовності перебувають 10 пасажирських автобусів для проведення евакуації населення з села Новоянісоль та є 500 місць для розміщення евакуйованого населення. Село самостійно залишили близько 60 осіб.

 

Зазначається також, що в селі Новоянісоль біля школи створено оперативний штаб з ліквідації надзвичайної ситуації на чолі з заступником голови Донецької облдержадміністрації Віктором Ремським.

 

Як повідомляла «УМ», близько 16.20 на складах боєприпасів в районі села Новоянісоль сталася пожежа та почали вибухати снаряди. За попередньою інформацією, спочатку пожежа виникла на сільськогосподарських угіддях, а потім вогонь перекинувся на розташований поруч склад військової частини.