У Києві розстріляли «Ягуар»: двоє поранених (фото)

16:34, 08.09.2017
У Києві розстріляли «Ягуар»: двоє поранених (фото)

Під час інциденту постраждав автомобіль "Porsche".

Автомобільна погоня з перестрілкою сталася у Києві, на перехресті вулиць  Дегтярівської і Зоологічної у п’ятницю близько 15:00. Двоє людей отримали вогнепальні поранення. 

 

Про це повідомляють вітчизняні ЗМІ зпосиланням на очевидців.

 

За неофіційнми даними, учасниками перестрілки стали дві машини на іноземних номерах: з одного авто відкрили вогонь по іншому. Під час погоні одна з машин зачепила й пошкодила автомобіль Porsche, який проїжджав по вулиці Дегтярівській.

 

Також, за словами очевидців, одну з машин кинули неподалік, а ті, хто в ній перебував - втекли.

 

"Невідомі обстріляли джип з номерами, де чотири п’ятірки. Дегтярівська, 38. Нападники утекли в напрямку метро "Берестейська"", - розповів один зі свідків журналістам.

 

 

У свою чергу, речник поліції Києва Оксана Блищик повідомила, що правоохоронці, які виїхали на виклик, виявили автомобіль "Опель" з автоматом на сидінні.

 

"Згодом з медцентру на Бердичівській надійшло повідомлення, що до них звернулись двоє людей з вогнепальними пораненнями. Поліцейські, експерти-криміналісти та співробітники карного розшуку виїхали туди", - сказала пані Блищик.

 

За даними спільноти ДТП.kiev.ua, спочатку сіре авто польської реєстрації з номером RSTWE36 зіткнулось з "Porsche" (номер АА5555ЕМ), потім з нього обстріляли "Porsche" і втекли.

 

 

Керівник поліції Києва Андрій Крищенко згодом розповів, що злочинці обстріляли "Ягуар", а "Porsсhe" постраждав, коли злочинці намагалися утекти.

 

Постраждалими у перестрілці виявилися двоє іноземців.

 

"Вони отримали чисельні поранення кінцівок, один з чоловіків отримав також поранення у живіт. За попередніми даними, вони громадяни Киргизії. Наразі вони перебувають у 17-й лікарні, їм надають допомогу",  - сказав пан Крищенко.

 

Наразі на місці працюють правоохоронці, опитують свідків та з’ясовують місце розташування камер відеонагляду, які могли зафіксувати перебіг подій.