У Маріуполі обвалилося перекриття на меткомбінаті: троє загиблих

16:22, 14.07.2017

Троє людей загинуло, ще троє травмовано внаслідок аварії на меткомбінаті ім. Ілліча у Маріуполі в п’ятницю.

 

Про це повідомляє прес-служба поліції Донецької області.

 

"Близько 11:00 до Кальміуського відділення поліції м Маріуполя надійшло повідомлення про те, що на території підприємства стався обвал перекриття", - йдеться в повідомленні.

 

Місцевий сайт 0629 підтверджує, що аварія сталася у листопрокатному цеху, стан 1700 на комбінаті ім. Ілліча. Внаслідок нещасного випадку загинули 3 співробітники підрядної організації "Акцепт-буд".

 

У прес-службі «Метінвесту» журналістам повідомили, що підрядники проводили ремонтні роботи в одному з будинків цеху. Несподівано обвалилося перекриття, двоє чоловіків і одна жінка впали вниз, а зверху їх завалило бетонними плитами.

 

В результаті нещасного випадку всі троє отримали травми, несумісні з життям, і загинули миттєво. Ще один робітник постраждав - у нього перелом руки.

 

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, на той момент в будівлі знаходилося 18 працівників будівельно-монтажної компанії, з них троє загинули, а ще троє – отримали травми.

 

Причина та обставини події встановлюються.

 

При цьому, не зважаючи на трагедію, святкування Дня металурга вирішили не відміняти, повідомили сайту 0629 в «Метінвесті».