П'яний Євген Червоненко влаштував дебош на автозаправці під Рівним?

17:07, 08.01.2017
П'яний Євген Червоненко влаштував дебош на автозаправці під Рівним?

Євген Червоненко відзначився на автозаправці. (Фото Костянтина Батозького.)

Колишній народний депутат Євген Червоненко влаштував гучну сварку на автозаправці WOG, що на об'їзній дорозі навколо Рівного.

Про це повідомив Костянтин Батозький через Фейсбук.

"Неабияку чергу чинних сімейних відпускників, що поверталися до Києва, на повному ходу голосно розбавляє собою відомий в минулому Євген Червоненко. Він п'яний, гучний, нахабний і огидний", - написав він, виклавши фото політика, відомого лобов'ю до гонок.

За словами очевидця, який намагався приструнити дебошира, Червоненко розмахуав «золотою карткою», називаючи себе "членом ради директорів неясно чого".

"Каже, що у нього 7 орденів від "цієї країни", влазить переді мною в чергу, не зважаючи на моє, аж ніяк не тихе обурення. Далі почалася сцена, як-то кажуть, зі "звичайного сільського свинства". Пан Червоненко кричав, бризкав слиною, обіцяв мене - і всіх нас, чинних обурених сім'янинів - "порішити". Потім було сказано, що скоро цей час скінчиться, і нас, "козлів", закопають. Чергою п'яній тварині я не поступився", - написав про сварку Батозький.

Описавши свою "різдвяну пригоду", Костянтин попросив зробити так, щоб "у нашій країні Євген Червоненко більше ніколи не став публічним політиком" - і за годину його пост отримав кілька сотень поширень у Фейсбуку.

Сам Євген Червоненко не заперечує факт конфлікту на автозаправці, але при цьому він запевняє, що був тверезим і сам сидів за кермом.

Він вилаяв Костянтина, назвавши його "брехуном".

"Під'їхав до патрульної поліції і пройшов огляд при поліцейських і понятих! Додаю звіт!" - написав при цьому Євген Червоненко у Фейсбуку.



Він додав кілька фото та відео тесту на алкоголь, пройденого в Києві через 3-4 години після конфлікту.