Депутати Юрій Бойко і Олег Ляшко побилися у Раді (відео)

12:07, 14.11.2016
Депутати Юрій Бойко і Олег Ляшко побилися у Раді (відео)

Юрій Бойко двічі накидався з кулаками на Олега Ляшка. (Скріншот відео)

Народний депутат від «Опозиційного блоку» Юрій Бойко накинувся з кулаками на народного депутата від Радикальної партії Олега Ляшка під час погоджувальної ради у парламенті в понеділок.

 

Сталося це після того, як Ляшко закинув «опоблоківцям» отримання інструкцій з Кремля.

 

Засідання транслював у прямому ефірі парламентський канал «Рада».

 

Спочатку лідер радикалів Ляшко критикував європейських чиновниківчерез ігнорування  інтересів України, а потім почав критикувати колишніх «регіоналів» з фракції «Опозиційний блок».

 

«Бойко з Льовочкіним їздять по московських обкомах, інструкції отримують в Кремлі. Інші їздять по брюсельських обкомах. У мене питання до СБУ: чому вони їздять по москвах і досі не в тюрмі?», - обурювався Олегз Ляшко. 

 

Цієї миті Юрій Бойко, який сидів праворуч від Ляшка і слухав його виступ зі спокійним виразом обличчя, різко піднявся зі свого місця, спробував обхопити голову Ляшка та вдарив його в обличчя. Їх кинулися розбороняти інші народні депутати.

 

«Ти чому досі не в тюрмі, скотина», - кричав Ляшко.

 

 

За хвилину депутати повернулися на свої місця, тоді як Ляшко і Бойко почали «посилати» один одного геть.

 

Спікер Ради Андрій Парубій дав голові фракції Радикальної партії завершити виступ.

 

«Коли від нас європейці вимагають вивозити ліс-кругляк – це означає бідність, відсутність робочих місць для українців. Коли ці недобитки Януковича…», - недоказав Ляшко, бо у цю мить Бойко вдруге накинувся на нього з кулаками.

 

Спікер Парубій став на захист радикала Ляшка і сказав «опоблоківцю» Бойку: «Ви вже проходили той час, коли ви ламали депутатам голови і калічили. Той час минув».

 

Після цього Юрій Бойко пішов із засідання погоджувальної ради парламенту.

Зауважимо, що депутати регулярно з'ясовують стосунки за допомогою сили.