На Дніпрі насмерть розбився на скутері заступник глави адміністрації Президента

17:58, 18.09.2016
На Дніпрі насмерть розбився на скутері заступник глави адміністрації Президента

Андрій Таранов.

Заступник глави адміністрації Президента Андрій Таранов, катаючись на скутері на Дніпрі, врізався в баржу і загинув в районі столичного Гаванського мосту в неділю. На Банковій шоковані його смертю. 

 

Про це повідомив народний депутат, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

 

Інформацію про загибель Таранова також підтвердив речник Нацполіції Ярослав Тракало.

 

«За попередньою інформацією, транспортний засіб, яким він керував, а саме скутер, здійснив зіткнення з іншим плавзасобом», - сказав Ярослав Тракало.

 

За його словами, остаточні висновки про причини трагедії можна буде зробити після проведення необхідних експертиз.

 

Відомості за цим випадком внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 291 Кримінального кодексу (порушення чинних правил на транспорті).

 

Водночас, за словами депутата Геращенка, скутер Андрія Таранова на великій швидкості врізався в баржу. Заступник глави адміністрації Президента, швидше за все, не впорався з управлінням.

 

На місце трагедії прибули голова Нацполіції Хатія Деканоїлзе і начальник столичної поліції Андрій Крищенко, які контролюють роботу слідчо-оперативної групи.

 

Нагадаємо, уродженець російської Чити Андрій Таранов був призначений заступником глави адміністрації Президента 26 грудня 2014 року і був відповідальний за роботу з правоохоронними органами.

 

Таранов - колишній миротворець (у 1993-1994 роках проходив службу в складі українського контингенту військ ООН на території колишньої Югославії), закінчив Академію Збройних сил України у 1996 році.

 

У 2006-2012 роках відповідав за безпеку у ТОВ Ренесанс Капітал. Працював на керівних посадах в аеропорту «Бориспіль» та в СБУ.