Андрій Парубій закликає депутатів об’єднатися проти російського агресора

11:11, 06.09.2016
Андрій Парубій закликає депутатів об’єднатися проти російського агресора

Андрій Парубій.

Голова Верховної Ради Спікер Андрій Парубій закликав депутатів об'єднатися перед загрозою військової агресії Росії. Адже 25 серпня Росія почала раптову перевірку боєздатності російської армії.

 

Про це Парубій сказав, відrриваючи п'яту сесію Верховної Ради 8-го скликання у вівторок.

 

«Ми маємо пам'ятати кожного дня і кожної хвилини, що Верховна Рада – парламент воюючої країни. І це має стати головним знаком діяльності найвищого законодавчого органу держави», – сказав пан Парубій.

 

Спікер парламенту нагадує, що в рамках військових навчань «Кавказ-2016» до кордонів України стягується величезна кількість техніки і живої сили.

 

«До Південного військового округу перекидають армійські підрозділи навіть з Далекого Сходу. Український Крим перетворюється на суцільну військову базу. Ворог веде боротьбу не лише на фронті, а й кидає всі сили задля дестабілізації ситуації всередині України. Росія створила і фінансує цілу мережу інформаційних каналів, спрямованих на дестабілізацію політичної ситуації в країні», - каже Андрій Парубій.

 

За його словами, «головна мета Росії - кинути Україну в хаос безвладдя, колотнечі». І додає, що історія України свідчить, що поразки були не через те, що «не мали достатньо мілітарної потуги, що мали труднощі економічного характеру, а майже всі наші поразки були пов'язані з внутрішніми чварами і внутрішніми непорозуміннями».

 

В цих умовах голова Верховної Ради закликав депутатів відкинути внутрішні чвари і непорозуміння. «Об'єднуйся і перемагай!», – закликає пан Парубій.