Мільярдер Костянтин Григоришин судиться з Арсенієм Яценюком

11:43, 19.08.2016
Мільярдер Костянтин Григоришин судиться з Арсенієм Яценюком

Арсеній Яценюк став відповідачем за позовом Костянтина Григоришина.

Печерський райсуд міста Києва викликає колишнього прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, як відповідача за позовом бізнесмена Костянтина Григоришина. Засідання суду відбудеться 13 жовтня о 14:00.

 

Відповідна оголошення опубліковане в офіційному виданні центральних органів виконавчої влади «Урядовий кур'єр» у п’ятницю.

 

«Увазі Яценюка Арсенія Петровича. Печерський районний суд Києва викликає вас як відповідача на судове засідання у цивільній справі за позовом Григоришина Костянтина Івановича до Яценюка Арсенія Петровича, Кабінету Міністрів України про захист честі, гідності, ділової репутації та спростування недостовірної інформації», - йдеться в оголошенні, за підписом судді Христини Гладун.

 

Нагадаємо, що наприкінці січня 2016 року тодішній прем’єр-міністр Арсеній Яценюк на засіданні Кабміну звинуватив російського мільярдера українського походження Костянтина Григоришина у співпраці із російськими спецслужбами.

 

«Вони крадуть гроші з бюджету, а потім фінансують, в першу чергу, антиукраїнські політичні сили і звітують в ФСБ. Як, наприклад, робить громадянин Росії Григоришин. Який пасеться на українському енергосекторі останні 10 років. Це чистий агент», - сказав тоді Яценюк.