Умєров та Сирський відвідали центр рекрутингу української армії у Львові, фото

16:55, 23.02.2024
Умєров та Сирський відвідали центр рекрутингу української армії у Львові, фото

Рекрутери центру не є військовослужбовцями та не мають повноважень вручати повістки. (Фото Міноборони України)

Міністр оборони Рустем Умєров та Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський  відвідали перший центр рекрутингу української армії, нещодавно відкритий у Львові.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Міноборони України 23 лютого.

 

Співробітники розповіли гостям про перші досягнення центру, труднощі, які доводиться долати, та ідеї, які дозволять оптимізувати процес рекрутингу.

 

«Рекрутери центру не є військовослужбовцями та не мають повноважень вручати повістки. Їхня робота – допомагати з підбором вакансій у війську, консультувати та супроводжувати весь процес до призначення на відповідну посаду в армії», – акцентував на особливостях центру Умєров.

 

 

Зазначається, що зараз у центрі працюють п’ятеро рекрутерів – з досвідом служби у війську та роботи у сфері IT-рекрутингу.

 

 

Після вибору бажаної посади людина матиме співбесіду із рекрутером та представниками обраної військової частини. Для проведення співбесід з рекрутами та надання більш детальної інформації до центру приїздять представники бригад.

 

 

Нагадаємо, що це пілотний проєкт Міноборони та Львівської міськради. Далі таких центрів буде більше в Україні: наступними містами стануть Запоріжжя, Дніпро, Одеса, Київ, Полтава.

 

 

Як повідомляла «УМ», у Львівському центрі рекрутери надають інформацію щодо вакансій, консультують і проводять профорієнтаційні тести, а також супроводжують кандидатів на шляху до призначення на обрану посаду в армії.