Рекрутинг до війська: Міноборони підписало угоду з компанією Work.ua

14:51, 20.11.2023
Рекрутинг до війська: Міноборони підписало угоду з компанією Work.ua

Підписання другої угоди по рекрутингу. (Фото: Телеграм Міністерство оборони України)

Міністерство оборони в рамках проєкту "Рекрутинг" підписало вже другу угоду з компанією Work.ua, яка надаватиме послуги в інтересах армії безкоштовно.

 

Як інформує УМ, про це повідомила 20 листопада пресслужба Міноборони у Телеграм.

 

Угоду про співпрацю підписали заступниця міністра оборони Наталія Калмикова і співзасновник та СЕО Work.ua Артур Міхно.

 

За словами Калмикової, система сучасного підбору кадрів для ЗСУ має запрацювати якнайшвидше, адже війська потребують фахових спеціалістів, а люди мають чітко розуміти, в яку частину і на яку військову спеціальність вони йтимуть.

 

"Рекрутингова компанія надаватиме послуги в інтересах армії безкоштовно", — зазначила Калмикова.

 

Зі свого боку компанія Work.ua готова запропонувати послуги для системного підходу щодо залучення військовозобов’язаних до лав ЗСУ.

 

"Сьогодні ЗСУ потребують дуже багато спеціалістів із цивільними спеціальностями. Це і водії, і слюсарі, і газозварники, і будівельники. Ми хочемо надати можливість підрозділам набирати фахових військовослужбовців, які мають відповідний досвід в цивільному житті. Ця співпраця зробить наше військо набагато ефективнішим", — сказав керівник Work.ua.

 

Це вже друга рекрутингова компанія, з якою Міноборони уклало угоду. Оборонне відомство продовжує перемовини з низкою інших учасників ринку працевлаштування.

 

Як повідомляла УМ, Міноборони та організація Lobby X домовились про рекрутинг до ЗСУ.