Нову марку Укрпошти присвячено працівникам Укрзалізниці

12:31, 01.11.2023
Нову марку Укрпошти присвячено працівникам Укрзалізниці

Ігор Смілянський: "Сьогодні ми запускаємо марку в серії «Героїчні професії», присвячену нашим інфраструктурним побратимам - працівникам Укрзалізниці".

Нову марку "Героїчні професії. Залізні люди", яку присвятила працівникам Укрзалізниці випустила "Укрпошта".

 

Як інформує УМ, про це 1 листопада повідомив Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський у Телеграм.

 

Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський нагадав, що залізничники з перших днів війни евакуювали мільйони людей під обстрілами та доставили мільйони тонн вантажів.

 

"Дії залізничників під час обстрілу Херсона 3 травня 2023 року – один з прикладів героїзму та мужності. Тоді, під час повітряної тривоги та хаосу вони злагоджено та професійно відчепили охоплений полум’ям вагон, надали медичну допомогу провіднику й швидко посадили пасажирів до вцілілих вагонів.

 

Потяг № 109 Херсон-Львів вирушив зі станції Херсон із затримкою всього в 14 хвилин. А 4 травня о 10:18, хвилина у хвилину за графіком, він прибув до Львова", – йдеться в описі поштового набору на сайті "Укрпошти".

 

Поштовий блок "Героїчні професії. Залізні люди" вийшов у серії "Героїчні професії", що присвячена людям різних спеціальностей, які працюють задля перемоги України.

 

Нагадаємо, раніше у цій же серії вийшла марка "Воїни світла. Воїни добра", присвячена працівникам українських комунальних служб.

 

Як повідомляла УМ, гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський анонсував випуск нової марки "Зброя перемоги. Світ з Україною".