У Білгород-Дністровську подружжя поліцейських на джипі переїхали пенсіонерку, відео

14:40, 17.08.2023
У Білгород-Дністровську подружжя поліцейських на джипі переїхали пенсіонерку, відео

«Перевертні у погонах» у Білгород-Дністровську перетягнули бабусю на лавку біля під`їзду та втекли з місця злочину. (Фото ДБР)

Подружжя поліцейських – чоловік і дружина щонайменше двічі переїхали літню 81-річну жінку, коли виїжджали з двору на джипі в райцентрі Білгород-Дністровськ Одеської області у середу, 16 серпня вранці.

 

Після цього «перевертні у погонах» перетягнули бабусю на лавку біля під`їзду та втекли з місця злочину. Літня жінка померла в лікарні.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляють поліція Одещини, а також ДБР, детективи якого відкрили кримінальне провадження за даним фактом.

 

«За фактом ДТП за участю працівників Білгород-Дністровського районного відділу поліції розпочато службове розслідування

 

Водія затримали в порядку ст. 208 КПК України. Водночас на час проведення службового розслідування правоохоронця та його дружину поліцейську, яка перебувала в автомобілі разом з чоловіком, відсторонено від виконання службових обов'язків», - йдеться у повідомленні поліції.

 

Після наїзду подружжя перемістило потерпілу на лаву під під'їздом, після чого викликало швидку допомогу. Не дочекавшись медиків, водій залишив місце аварії, пізніше місце події покинула і дружина.

 

81-річну потерпілу доправили до лікарні, де від отриманих травм вона померла.

 

Відео не рекомендовано до перегляду людям зі слабкою психікою.

 

 

Водночас детективами територіального правління ДБР розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

Вирішується питання щодо повідомлення водію про підозру у порушенні правил дорожнього руху, дружину відсторонено від посади та надається оцінка правомірності її дій. Слідство триває.

 

Санкція статті передбачає покарання до 8 років позбавлення волі. Процесуальне керівництво здійснює Одеська обласна прокуратура.