НАЗК перевірить спосіб життя керівництва всіх ТЦК України

16:09, 19.07.2023
НАЗК перевірить спосіб життя керівництва всіх ТЦК  України

НАЗК розпочинає ретельну перевірку керівного складу Центрів комплектування. (facebook.com/OOTCKSP)

Національне агентство із запобігання корупції оголосило про намір провести ретельну перевірку способу життя всього керівного складу Центрів комплектування, розташованих по всій країні.

 

Протягом наступних трьох місяців, спеціальна комісія буде займатися аналізом фінансових декларацій, майнових активів, доходів та витрат керівників цих центрів. 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив голова Національного агентства з питань запобігання корупції Олександр Новіков, відповідаючи на питання під час пресконференції.

 

«На виконання рішення РНБО НАЗК на сьогодні проводить моніторинг способу життя і ми упродовж трьох місяців цього кварталу маємо на меті провести моніторинг способу життя ста відсотків усього керівного складу всіх рівнів Центрів комплектування (та соціальної підтримки – ред.) і ми вже маємо перші результати»,—зазначив Новікова.

 

Раніше стало відомо, що родина начальника одеського обласного військкомату Євгена Борисова під час повномасштабної війни придбала на іспанському узбережжі нерухомості та автівок на мільйони доларів.

 

Як повідомляла УМ, президент Зеленський доручив перевірити всіх воєнкомів в усіх регіонах України, «щоб вони не ганьбили нашу державу і пам’ять героїв, які гинуть на фронті».

 

Також глава держави доручив Головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному звільнити одеського воєнкома Євгена Борисова, який оскандалився мільйонними статками в Іспанії.