Стріляй по ногах! У Дніпрі розслідують затримання і побиття цивільного озброєними військовими

13:26, 14.07.2023
Стріляй по ногах! У Дніпрі розслідують затримання і побиття цивільного озброєними військовими

Люди у військовій формі переслідували цивільного чоловіка, а потім зчинили бійку (Скріншот відео)

Поліція Дніпра проводить перевірку і встановлює учасників, які влаштували переслідування чоловіка під час вручення повістки, а потім стрілянину у громадському місці

 

Як інформує Україна молода, про це повідомила речниця Національної поліції у Дніпропетровській області Ганна Старчевська в коментарі УП та з анонімних Telegram-каналів.

 

Зранку анонімні Telegram-канали опублікували відео, на якому близько 5 людей у військовій формі у парковій зоні переслідують чоловіка. Вони вимагали в нього "лягти на землю" та кричали "стріляй по ногах". Також на відео можна розчути "а чого ви за мною бігали" та "викликайте поліцію".

 

Кілька людей у формі оточили чоловіка, ніби не даючи йому піти. Один з них підняв руку вгору, після чого пролунав звук пострілу. Далі, за словами свідків, люди у формі почали бити чоловіка. 

 

Автор відео вважає, що так працівники військкомату намагались вручили повістку. У поліції повідомили, що зареєстрували матеріал, проводять перевірку і встановлюють учасників події.

 

Як повідомляла УМ, на Одещині у місті Рені сталася стрілянина: працівник військкомату відкрив вогонь в громадському місці під час вручення повістки.