У Львівській облраді вручили повістки депутатам

12:49, 04.07.2023
У Львівській облраді вручили повістки депутатам

Йосиф Ситник оприлюднив світлину повістки, яку йому вручили. (facebook.com/sutnuky)

Представники ТЦК та СП роздали повістки депутатам Львівської обласної ради, які зібралися на сесію у вівторок, 4 липня.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив депутат Львівської облради від ВО "Свобода" Йосиф Ситник на своїй Facebook-сторінці.

 

Обранець також оприлюднив світлину повістки, яку йому вручили. У ній зазначається, що він має прибути до ТЦК та СП у середу, 5 липня о 9.00 ранку.

 

«Сесія Львівської обласної ради починається із зустрічі з представниками Личаківсько-Залізничного ОРТЦК та СП м. Львова. Депутатам вручили Повістки. Слава Україні!», — написав Йосиф Ситник.

 

При цьому, «свободівець» не уточнив скільки саме депутатів облради отримали повістки.

 

Інформацію про те, що депутатам Львівської обласної ради вручили повістки перед засіданням 4 липня у коментарі Суспільному підтвердила начальниця пресслужби Львівського ТЦК та СП, капітан Марія Левко.

 

За її словами, повістки вручили в межах мобілізаційних заходів, які тривають в Україні. Військовий стан в Україні триває до 18 серпня.

 

Зауважимо, що депутати органів місцевого самоврядування не мають можливості "броні" від мобілізації. Таку можливість законодавство передбачає лише для міських, селищних, сільських голів та окремих головних спеціалістів виконавчих органів. 

 

Як повідомляла "УМ", на Чернігівщині шукають понад 20 тисяч ухилянтів